Beste musicalliefhebbers,

van 11 t/m 22 augustus wordt op de Broadway Academy te Amsterdam het Musical Zomerkamp 2008 gehouden. Hier wordt voor het alweer derde achtereenvolgende jaar gedurende de vakantie twee weken lang les gegeven zoals in een musicalschool gebruikelijk is. Elke dag lessen in muziek, dans, drama en theorie. Dit gedurende 10 dagen met 6 lesuur per dag. De keuze bestaat uit één of twee weken.

Het lesrooster geeft alvast een voorproefje van wat een student in fulltime staat te wachten, maar is ook geschikt voor de kandidaat leerling aan een vooropleiding of een amateur die eens op een hoger niveau les wil volgen. Er is geen toelatingsexamen of auditie nodig, dus een ideale manier om kennis te komen maken met onze school. Inschrijven is mogelijk t/m 1 juni 2008.

Kijk voor verdere informatie op www.musicalzomerkamp.nl.

De Broadway Academy biedt als enige school in Nederland een internationaal georienteerde Opleiding tot musical performer e.o. musical teacher aan vanuit het principe van de triple approach (de gelijkwaardige ontwikkeling van muziek, dans en drama).